HomeEntertainmentRodeo Bull Ride? Deze 18+ variant doet het nog beter op feestjes

Rodeo Bull Ride? Deze 18+ variant doet het nog beter op feestjes

Een feestje in de tuin is altijd mega gezellig. Als er iemand jarig is en je met al je vrienden en familie buiten in de tuin kunt chill, dat is puur geluk. Als je in Amerika bent geweest dan ken je vast wel de mechanical Rodeo Bull Rides? Hiermee kun je oefenen op een mechanisch stier en moet je zo lang mogelijk blijven zitten. Maar wist je dat er ook een geniale 18+ variant is?

18+ rodeo bull ride

We zeggen er alvast bij: dit speeltje is niet voor elk feestje. Deze rodeo ride is namelijk niet op een stier, maar op een geslachtsdeel. Enadio Rentals komt met een 18+ ride die je nu kunt huren voor feestjes. En het ziet er, eerlijk is eerlijk, geniaal uit.

Met deze ride laat je iedereen keihard lachen en is jouw feestje nog net iets meer geslaagd. Hoe lang hou jij het vol op dit ding? De meeste mensen vliegen er na een paar seconden al keihard af. Maar misschien ben jij wel enorm getraind?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Enadio Rentals (@enadio_rentals)

Ook gewone bull rides

Uiteraard hebben ze ook gewone bull rides te huur. Helaas moet je wel helemaal naar California om er eentje te bestellen. De kans dat ze bezorgen in Nederland lijkt ons vrij klein. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een goed Nederlands alternatief.

Uiteraard helpt AliExpress ons voor de honderdste keer uit de brand. Je kunt daar jouw eigen Rodeo Bull Ride bestellen. Je hebt ze in vele verschillende soorten en maten. Check deze link om even rond te koekeloeren.

Meer van dit