HomeEntertainmentJe kunt nu een ruimtereis voor 2 personen winnen met Virgin Galactic

Je kunt nu een ruimtereis voor 2 personen winnen met Virgin Galactic

Heb jij altijd al gedroomd van een reis door de ruimte? Dan is dit een kans die je niet kunt laten lopen. Virgin Galactic, het bedrijf van Richard Branson, verloot nu namelijk 2 tickets voor de eerste commerciële ruimtereis. Dit is een one in a lifetime kans!

Virgin Galactic: ruimtereis winnen

Er zijn steeds meer miljardairs die de ruimte in gaan. Om hun dromen te verwezenlijken en (hopelijk) een beetje voor de wetenschap. Elon Musk heeft natuurlijk SpaceX en ook Jeff Bezos van Amazon vloog onlangs een stukje in een ruimteschip. Nu is het de tijd voor Richard Branson. De eigenaar van Virgin gaat namelijk commerciële reizen door de ruimte aanbieden.

Hij heeft nu een geweldige actie opgezet. Je kunt namelijk een ruimtereis voor twee personen winnen op de eerste commerciële vlucht met Virgin Galactic. Je bent voor even een echte astronaut. Met een prachtig uitzicht op de aarde en zelfs een overnachting in .Spaceport America in New Mexico

Virgin, galactic, ruimtereis, winnen

Hoe kun je dit winnen?

Je kunt door middel van donatie meedoen. De donaties gaan voor 100% naar Charities Aid Foundation America. Voor 25 dollar heb je al 250 tickets voor de loting. Je kunt ook 1 ticket krijgen als je geen donatie doet.

Is dit jouw ultieme droom? Dan raden we je aan om mee te doen voor 1 september. De winnaar zal op 29 september bekend gemaakt worden. Alle info vind je hier op Omaze.com.

Meer van dit