HomeTechTesla komt met groot nieuws voor iedereen met een elektrische auto

Tesla komt met groot nieuws voor iedereen met een elektrische auto

Elektrisch rijden begint steeds populairder te worden en dat komt met name door Tesla. Het bedrijf van Elon Musk maakte elektrische auto’s sexy en sinds dien zijn er veel concurrenten bijgekomen. Het grote succes van Tesla zit hem niet alleen in de auto’s, ook in de laders: het Supercharger-netwerk. En daar kan straks iedereen met een elektrische auto van genieten!

Tesla stelt Supercharger-netwerk open

Elon Musk heeft namelijk bij CNBC bekendgemaakt dat Tesla later dit jaar het laadnetwerk gaat openstellen voor alle elektrische auto’s. Hiermee denken wij dat veel mensen over zullen stappen naar een elektrische auto. Op dit moment kun je alleen met een Tesla terecht bij deze laadpalen.

In Nederland zijn er nu al meer dan 30 Supercharger locaties. Wereldwijd zijn dit er 2700. In de toekomst zullen dit er veel meer worden. Dit is een slimme zet van Tesla aangezien het ook een nieuwe vorm van inkomsten zal worden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tesla (@teslamotors)

Per wanneer?

Tesla gaat dit jaar nog beginnen met het uitbreiden van het Supercharger-netwerk. Musk heeft nog niet laten weten in welke landen dit eerst plaats zal vinden. Uiteindelijk zal het wel in alle landen beschikbaar worden.

Europese elektrische auto-bezitters lijken geluk te hebben. Duitsland en Noorwegen zijn namelijk al in gesprek over dee nieuwe plannen. Het begint dus steeds interessanter om elektrisch te gaan rijden. Wil jij zien hoe de Tesla Model S 2021 er van binnen uitziet? Check het hier!

Meer van dit