HomeGadgetsMet de Todler Target pist geen enkele man meer naast de pot

Met de Todler Target pist geen enkele man meer naast de pot

Als vrouwen ergens een hekel aan hebben dan is het wel wanneer een man over de bril heen pist. De Todler Target kan dan een uitkomst bieden. Met dit systeem kun je alleen nog over de bril heen zeiken als je besluit de deksel niet omhoog te doen.

Eeuwige discussie

Moet een man de bril omlaag doen of de vrouw de bril omhoog? Het blijft toch een eeuwig discussiepuntje. Het is een bekende bron van irritatie in een samenleving tussen mannen en vrouwen. Wat nóg meer irriteert is als iemand besluit om de hele pot onder te spetteren. Dit doen ze dan ofwel door rechtstreeks het water te besproeien of gewoon door als een maniak aan de gang te gaan. De Todler Target gaat mannen daar bij helpen.

Todler Target

Oké, de naam doet je al vermoeden dat het natuurlijk is bedacht om peuters te helpen bij het ontwikkelen van hun skills in het staand plassen. Het apparaat werkt simpel op batterijen en kun je vastplakken aan de deksel van het toilet. Als je hem dan omhoog doet, plaatst het apparaatje een target in de wc waar je dan op moet gaan staan mikken.

Maar dat het gemaakt is voor peuters, wil niet zeggen dat mannen er niets van kunnen leren. Zéker op feestjes is het een leuke toevoeging aan de plaservaring die mensen op jouw toilet zullen hebben. Scheelt je meteen in de schoonmaak.

De oplossing

De Todler Target is een hele mooie oplossing om jongens van alle leeftijden in de pot te laten pissen. Je scoort hem al voor een klein tientje op bol.com. Dan moeten we nu enkel nog een oplossing verzinnen voor wie nou verantwoordelijk is voor die bril. Ik heb er even over nagedacht en heb de volgende oplossing; De man doet na de boodschap de bril omlaag en de vrouw doet na de boodschap de bril omhoog… Ook weer opgelost.

Meer van dit