HomeDIYDeze villa met binnenzwembad is de natte droom van elke klusser

Deze villa met binnenzwembad is de natte droom van elke klusser

Bellen jouw vrienden jou altijd als er iets gefikst moet worden in hun huis? Zou jij nooit opgegeven worden voor ‘Help mijn man is klusser’? Dan is dit het ultieme DIY-klusje voor jou. Je kunt je namelijk helemaal uitleven met deze geweldige kluswoning!

Klaar om te klussen

Dit is namelijk een prachtige Zuid-Hollandse villa waar nog van alle aan moet gebeuren. Het leuke aan klussen is het feit dat je lekker fysiek aan de slag kan en dat je zelf kan bepalen hoe dingen eruit komen te zien. Voor sommige mensen is klussen zelfs een vorm van meditatie.

Dit huis is klaar om onder handen te nemen. Het is een geweldig huis op Funda met enorm veel potentie. Veel ruimte, mooie kamers en zelfs een binnenzwembad. Het enige nadeel? Er moet nog mega veel aan gebeuren. Maar voor jou als echte klusser is dit natuurlijk gewoon een voordeel.

klussen, woning

Nu op Funda

Het huis staat voor 535.000 hier op Funda. De woning staat in Herkingen, in Zuid-Holland, en is klaar om verbouwd te worden. Het is een geweldige villa met 3 slaapkamers, twee badkamers en een geweldig binnenzwembad. In totaal heb je 225 m2 woonopervlak om mee aan de slag te gaan.

Je moet er dus even de potentie van inzien, maar dan kun je er ook echt iets moois van maken. Kijk door de rommel heen en je kunt meteen plannen maken. Check de foto’s hieronder:

Meer van dit