HomeDIYVrouw bouwt zelf zwembad in kleine Amsterdamse tuin!

Vrouw bouwt zelf zwembad in kleine Amsterdamse tuin!

Het is de laatste paar dagen weer steeds mooier weer. De barbecues gaan weer aan en de zwembadjes worden weer opgezet. Dankzij de quarantaine zijn veel mensen aan huis gekluisterd en is de verveling inmiddels toegeslagen. Voor Nicole was dit dan ook een reden om zelf iets te verzinnen. Zij bouwde namelijk helemaal zelf een zwembad in haar kleine Amsterdamse tuin.

In een serie van dertien afleveringen, neemt de Amsterdamse Nicole de mensen in haar hele proces mee. Het idee begint namelijk op vakantie in Spanje en al gauw is ze niet meer te stoppen. Met de hulp van haar hele gezin bouwt ze in no-time het zwembad in haar tuin. Dankzij het filmpje is goed te zien dat het wel echt heel erg veel werk is om zelf een zwembad in de tuin te maken. Het is dan ook niet voor iedereen een slim plan om gewoon zo maar te beginnen.

Gelukkig is Nicole heel erg handig. De kosten komen uiteindelijk onder de €4.500,- en daarvan heeft ze een compleet functionerend zwembad gemaakt. Hoewel het zwembad vrij klein is, heeft ze met de hulp van een sportelastiek toch de mogelijkheid om flink wat baantjes te trekken. Dit elastiek houdt haar namelijk prima op haar plek. Ben je nou benieuwd naar het hele proces? Dan is dat in het onderstaande Youtube filmpje helemaal te zien. Hoewel het erg lang duurt, is het wel heel makkelijk weg te kijken! Het hele filmpje is inmiddels meer dan 1,5 miljoen keer bekeken.

Ben jij nu ook zo handig en wil jij nou ook een zwembad in je Amsterdamse tuin maar heb je helemaal geen zin om te graven? Dan is dit zwembad van pallets zeker wat voor jou! Ben je helemaal niet handig en zoek je naar een goedkope oplossing? Dan is dit grote zwembad van de Lidl een heel goed idee!

Meer van dit